Training & Workshops

'Alleen ga je sneller,
samen kom je verder'
  

Groepsaanbod

KidzKootz organiseert trainingen & workshops voor kinderen & jongeren, maar ook voor ouders, opa's & oma's, stiefouders. etc. Tevens is het mogelijk om kenniscolleges op maat te geven op scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, instellingen, eigenlijk voor iedereen die met kinderen & jongeren te maken heeft en meer wil weten over een bepaald onderwerp. Thema's  voor trainingen, workshops & kennicolleges kunnen zijn:

 

Autisme

Puberteit

Faalangst

Pesten

Sociale Vaardigheden

De Brugklas

Ontspanning

Zelfbeeld & Zelfvertrouwen

Weerbaarheid 

Echtscheiding

Samengesteld gezin

Ziekte & Rouw

Broers & Zussen

Gezonde leefstijl

Social Media

Mogelijkheden

KidzKootz biedt open trainingen, workshops & kenniscolleges waar iedereen zich voor kan aanmelden. Het actuele aanbod vindt u op deze pagina en zal ook via Facebook worden aangekondigd. Tevens is het mogelijk om op aanvraag een exclusief programma te laten organiseren wanneer er specifieke wensen zijn en er bijvoorbeeld sprake is van een teambijeenkomst, of als onderdeel tijdens een ouderavond.

 

Heb je interesse of heb je vragen en wil je meer informatie om te weten wat KidzKootz jou kan bieden? Neem dan contact op.

        

Organiseer met KidzKootz een Opvoedparty!

Iedereen loopt wel eens tegen iets aan in de opvoeding van kinderen. Dit hoeft niet groots te zijn, maar kan wel zorgen voor frustratie en/of onzekerheid. Het kan soms heel fijn zijn om even van gedachten te wisselen met andere opvoeders. Op een laagdrempellige manier organiseert KidzKootz daarvoor de Opvoedparty, een bijeenkomst in een kleine setting op de praktijk of bij iemand thuis. Dit kunnen ouders zijn, maar ook opa's & oma's, stiefouders en andere opvoeders zijn welkom om te praten over allerlei verschillende opvoedingskwesties.

 

De opvoedparty duurt 2 uur, de bijdrage is €10,00 per persoon en kan doorgaan bij minimaal 5 deelnemers. Wanneer KidzKootz bij jou aan huis komt zorgt je zelf voor voldoende deelnemers, koffie & thee met iets lekkers en hoef je niet te betalen voor je eigen deelname.

 

Interesse om deel te nemen of heb je zin en tijd om zelf een opvoedparty met KidzKootz te organiseren? Laat het dan weten via info@kidzkootz.nl