Opvoedingsondersteuning

Waarom alleen doen,
als het samen kan?
  

Voor wie?

Wie met kinderen & jongeren werkt, heeft ook te maken met ouders & verzorgers. KidzKootz richt zich niet alleen op de doelgroep kinderen & jongeren en biedt ook ondersteuning aan ouders. In elk gezin speelt er wel eens iets, soms is het fijn als er dan iemand meedenkt of zelfs gewoon al even luistert.

 

Ouders die opvoedingsvragen hebben kunnen bij KidzKootz terecht, de onderwerpen kunnen heel breed zijn: puberteit,  kinderen met een diagnose, spanningen binnen het gezin, echtscheiding, ziekte & rouwverwerking, omgang broertjes & zusjes, schoolkeuze, sociaal leven naast het ouderschap, etc..

De ondersteuning

KidzKootz biedt zowel individuele begeleiding aan als gezinsbegeleiding. Soms is er behoefte aan alleen een gesprek, soms is er meer nodig en vragen ouders om een traject van ondersteuning. Het is mogelijk om ondersteuning te krijgen in de praktijkruimte, maar KidzKootz kan ook bij mensen thuis komen. De duur van een afspraak kan verschillend zijn, soms is er genoeg aan een half uur, soms is er meer nodig en maken we een uurafspraak. Kortom zal de ondersteuning volledig in afstemming zijn met de wensen en behoeften van de ouders.

 

Samen met andere ouders

Soms wil je gewoon even met andere ouders van gedachten wisselen of wil je geprikkeld worden door een specifiek thema. Naast individuele ondersteuning biedt KidzKootz daarom ook speciale workshops en kenniscolleges voor ouders aan. Ouders kunnen het aanbod van de website in de gaten houden en zich inschrijven voor een open workshop of college bij KidzKootz. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een gesloten variant, waarbij de aanvrager zelf een groepje samenstelt en in overleg met KidzKootz inhoud geeft aan de specifieke wensen.

        
Kindercoach Zevenaar Gezondheidscoach

Tarief

Korte consult (30 min.)                            € 25,00 (incl. 21% BTW)

Lange consult (60 min.)                            € 45,00 (incl. 21% BTW)

 

Wanneer KidzKootz aan huis komt zal er een reiskostenvergoeding worden afgesproken. Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Wanneer dit niet het geval is, zullen de kosten alsnog in rekening worden gebracht.