Bijles & Huiswerkondersteuning

Voor wie?

KidzKootz biedt zowel bijles als huiswerkondersteuning aan  leerlingen in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs

en in het Middelbaar Beroeps Onderwijs. 

 

Voor bijles in het basisonderwijs geldt: alle groepen en vakken. Voor het voortgezet onderwijs en het MBO is de bijles in eerste instantie gericht op de vakken Nederlands, Engels en rekenen, andere vakken zijn zeker bespreekbaar.  

 

Huiswerkondersteuning is mogelijk voor leerlingen die moeite hebben met vaardigheden als: huiswerk maken, verwerken van lesstof,  concentratie, leren  van toetsen, zelfstandigheid, samenwerking, motivatie, faalangst, maken van verslagen, werkstukken of  geven van presentaties.

  
Je kunt niet falen tenzij je opgeeft
  

Flexibel & individueel

KidzKootz biedt bijles en huiswerkondersteuning op flexibele en individuele basis. Voor sommige leerlingen is het lastig om de concentratie vast te houden of is het voldoende om een korte uitleg te ontvangen, KidzKootz biedt daarom  ondersteuning vanaf 30 minuten. Het is mogelijk om een vast moment af te spreken voor een bepaalde tijd, ook is het mogelijk om per keer te bekijken wat wenselijk is.

 

Het traject

Wanneer je kiest voor bijles of huiswerkondersteuning starten we altijd met een kort intakegesprek  waar ook de leerling bij aanwezig is. We spreken af aan welke doelen gewerkt gaat worden, maken een inschatting van de te verwachten uren die nodig zijn om het doel te behalen en hoe we het contact onderhouden. Tot slot worden de afspraken ingepland en bespreken we de voorkeur van betaling.

        

Tarief

Intakegesprek                                                 Gratis

 

Individuele & flexibele ondersteuning

Per 30 minuten                                            € 15,00

 

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Wanneer dit niet het geval is, zullen de kosten alsnog in rekening worden gebracht.

 

Wanneer het kind bij KidzKootz komt voor bijles of huiswerkondersteuning kunnen ouders of andere begeleiders plaatsnemen in de sfeervolle kantine. Parkeren is gratis en er is gelegenheid tot het kopen van wat drinken of zelfs te gaan sporten (via lidmaatschap of tegen een vergoeding bij Aerofitt).

Kindercoach Zevenaar Gezondheidscoach